Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

11 Martie 2014

Votul dat împotriva cererii DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale în cazul fostului ministru, Daniel Chiţoiu, reprezintă un act inadmisibil de obstrucţionare a justiţiei

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) consideră că votul dat în Camera Deputaţilor împotriva cererii DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale în cazul fostului ministrul Daniel Chiţoiu reprezintă un act inadmisibil de obstrucţionare a justiţiei, o dovadă că interesul actualei majorităţi este protejarea propriei clientele politice penale.

Această coaliţie transpartinică a penalilor a dat o lovitură grea democraţiei, afectând iremediabil credibilitatea României ca stat membru al Uniunii Europene şi NATO, în condiţiile în care ţara noastră şi-a asumat obiective clare de reformă a justiţiei şi de luptă împotriva corupţiei.

După ce USL l-a numit pe Daniel Chiţoiu în funcţia de ministru al Finanţelor şi a aprobat măsurile propuse de acesta pentru ASF, acum, PSD îl protejează în continuare.

PNŢCD consideră că Justiţia trebuie lăsată să îşi facă datoria. Actuala putere, profund coruptă, bazată pe incompetenţă, nepotism şi lipsă de profesionalism, este incapabilă să garanteze corectitudinea actului de justiţie, în ansamblul său, şi egalitatea tuturor în faţa legii.

O bună parte dintre voturile date, astăzi, în Camera Deputaţilor, împotriva cererii DNA, a venit din partea unor oameni care au probleme cu justiţia, au dosare penale sau chiar au fost condamnaţi. Această conjuraţie a penalilor va veni, în curând, să ceară din nou votul românilor. Însă, de această dată, românii nu se vor mai lăsa păcăliţi.

AURELIAN PAVELESCU

Preşedintele PARTIDULUI NAŢIONAL ŢĂRĂNESC CREŞTIN DEMOCRAT

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×