Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

12 Decembrie 2013

PSD și PNL sunt responsabile pentru tentativa de transformare a României într-un stat mafiot de tip ex-sovietic

Tentativele jalnice ale președintelui PNL, Crin Antonescu, de a scăpa de responsabilitate pentru votul din Parlament reprezintă o insultă la adresa inteligenței românilor

PNȚCD consideră că unica soluție pentru restabilirea autorității instituțiilor statului de drept este declararea neconstituționalității proiectului de lege al USL

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat consideră că PSD și PNL, Victor Ponta și Crin Antonescu, sunt împreună vinovați pentru tentativa de transformare a României într-un stat mafiot de tip ex-sovietic, prin adoptarea modificărilor la Codul Penal care exonerează pe parlamentari de pedeapsa pentru infracțiunea de conflict de interese.

De aceea, tentativele jalnice ale președintelui PNL, Crin Antonescu, de a scăpa de responsabilitate pentru votul din Parlament reprezintă o insultă la adresa inteligenței românilor. Victor Ponta și Crin Antonescu trebuie să deconteze împreună răul pe care împreună l-au făcut României prin favorizarea mafiilor politice.

Votul majorității din Parlament confirmă, asemeni evenimentelor din vara anului 2012, că obiectivul principal al acestei asocieri politice este distrugerea statului de drept prin subordonarea totală a Justiției și eliminarea normelor anticorupție, pentru a-i scăpa de rigorile legii pe politicienii pușcăriabili aflați în conducerea PSD și PNL.

Atacul întreprins de PSD și PNL la adresa statului de drept a generat un fapt fără precedent în istoria UE: prezența partenerilor noștri din Uniunea Europeană, ambasadorii Germaniei și Olandei la București, la Comisia Juridică a Camerei Deputaților, în încercarea de a-i convinge pe atacatori să mențină România în rândul statelor în care domnește legea, și nu interesul hoților ajunși în politică.

PNȚCD consideră că unica soluție pentru restabilirea autorității instituțiilor statului de drept este declararea neconstituționalității proiectului de lege al USL. Numai în acest mod, orice viitoare tentativă de amputare a instituțiilor anticorupție și de integritate va fi sortită eșecului. Pe aceste considerente, parlamentarii PNȚCD au semnat sesizarea Curții Constituționale propusă de grupul parlamentar PDL.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×