Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

13 Ianuarie 2014

Prin organizarea referendumului în două zile, USL pregăteşte fraudarea alegerilor europarlamentare

PNŢCD face apel la toate partidele de dreapta din opoziţie să vină alături de noi pentru a construi, împreună, o strategie de apărare a românilor şi a statului român în faţa tentativei de fraudă electorală şi instituţională a USL

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat consideră că decizia USL de organizare simultană a alegerilor europarlamentare şi a referendumului de revizuire a Constituţiei arată dispreţul actualei puteri faţă de statul de drept, faţă de Uniunea Europeană şi, mai ales, faţă de interesele românilor.

Pe de-o parte, decizia USL încalcă flagrant recomandările Comisiei de la Veneţia, potrivit cărora alegerile europarlamentare nu ar trebui suprapuse niciunui proces electoral intern al statelor membre.

Pe de altă parte, prin decizia de astăzi, USL încearcă să folosească, în propriul beneficiu, pe post de instrument politic şi electoral un referendum esenţial pentru viitoarea organizare şi funcţionare a statului român, pentru drepturile şi libertăţile fundamentale ale românilor. Avem toate motivele să afirmăm faptul că, prin organizarea referendumului în două zile – fapt ce aminteşte de vremurile de tristă amintire ale guvernării lui Adrian Năstase –, USL pregăteşte fraudarea alegerilor europarlamentare.

PNŢCD face apel la toate partidele de dreapta din opoziţie (PD-L, FC, PMP) să vină alături de noi pentru a construi, împreună, o strategie de apărare a românilor şi a statului român în faţa tentativei de fraudă electorală şi instituţională a actualei puteri.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×