Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

8 Februarie 2014

Preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, consideră că România se află, în 2014, în aceeași situaţie, pe fond, în care se afla în anii '50

Vlad Moisescu: „De 72 de ore, asistăm la un joc de poker pe care îl practică cei doi lideri ai USL. Nici Klaus Iohannis nici celelate schimbări la nivelul miniştrilor nu vor genera o schimbare în bine”

USL este astăzi simbolul corupţiei în România, iar ţara noastră se află în 2014 în aceeaşi situaţie, pe fond, în care se afla în anii ’50. Declaraţia aparţine preşedintelui PNŢCD, Aurelian Pavelescu, şi a fost făcută într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă, 8 februarie, a.c., la Baia Mare, prilejuită de comemorarea a 61 de ani de la dispariţia marelui om politic Iuliu Maniu. „Simbolul corupţiei este astăzi USL. Este vorba despre puterea care a preluat instituţiile statului după ’90. Sunt aceiaşi. Au confiscat instituţiile statului, folosindu-le în interesul de partid și fără legătură cu nevoile oamenilor. România se află în 2014 în aceeaşi situaţie, pe fond, în care se afla în anii ’50. Atunci era vorba de mecanismele terorii, azi sunt altele, dar trăim într-o Românie ocupată de partide politice care nu sunt partide politice, ci găşti şi grupuri de interese fondate pe corupţie, minciună şi incompetenţă”, a spus liderul creștin-democrat. Preşedintele PNŢCD a explicat că acestea sunt motivele pentru care România trebuie să se întoarcă la valorile şi principiile lui Iuliu Maniu: morala creştină, solidaritatea naţională.

„Nu mai guvernează nimeni. De 72 de ore, asistăm la un joc de poker pe care îl practică cei doi lideri ai USL. Nici Klaus Iohannis nici celelate schimbări la nivelul miniştrilor nu vor genera o schimbare în bine”, a declarat şi prim-vicepreşedintele PNŢCD, Vlad Moisescu. Liderul creştin-democrat a explicat că, de la Iuliu Maniu încoace, politicienii nu au făcut altceva decât să-şi urmărească propriile interese şi a făcut un apel la toţi cei care împărtăşesc valorile înaintaşilor ţărănişti, foşti sau actuali membri PNŢCD. „Îi chemăm acasă, acasă unde un om ca Iuliu Maniu a lăsat o moştenire istorică ca să refacem ideea de morală în politică”, a spus Vlad Moisescu.

În cadrul manifestărilor de comemorare organizate de PNŢCD la Sighet, preşedintele Aurelian Pavelescu, alături de prim-vicepreşedintele Vlad Moisescu, de vicepreşedintele partidului, Diana Tuşa şi secretarul general Ioan Mihăilă au vizitat Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei şi celula în care s-a stins din viaţă Iuliu Maniu şi au participat la slujba de pomenire oficiată de un sobor de preoţi la Cimitirul Săracilor.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×