Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

3 Martie 2014

PNŢCD va merge pe liste proprii la alegerile europarlamentare

Aurelian Pavelescu: „Avem certitudinea că PNŢCD va depăşi 5%, ţinând seama că suntem singurul partid care nu a făcut compromis, care nu i-a trădat pe români în ultimii 25 de ani”

Partidul Național Ţărănesc Creştin Democrat (PNȚCD) va merge pe liste proprii la alegerile europarlamentare. Decizia a fost luată luni, 3 martie, a.c., în şedinţa Biroului Naţional de Conducere al partidului şi comunicată de preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, într-o conferinţă de presă.Am facut tot ce ne-a stat în putinţă pentru a găsi o soluţie de coaliţie a dreptei pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, însă acest lucru nu a fost cu posibil. În ultimul an, am solicitat, permanent, liderilor partidelor de dreapta, să stăm la o masă comună şi să gândim o formulă care să se opună USL, care să se opună stângii socialiste. Nu s-a reuşit asta. Din cauza calculelor meschine pe care o parte din aceste partide le-au făcut şi continuă să le facă, în deserviciul interesului public”, a arătat liderul creştin-democrat.

Aurelian Pavelescu a precizat că partidul se află într-o situaţie bună, atât la nivel naţional, cât şi în teritoriu. „Avem certitudinea că PNŢCD va depăşi 5%, ţinând seama că suntem singurul partid care nu a făcut compromis, care nu i-a trădat pe români în ultimii 25 de ani. PNŢCD este un partid de care românii au nevoie şi vom fi prezenţi, cu oferta noastră, la alegerile europarlamentare”, a conchis preşedintele PNŢCD.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNŢCD

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×