Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

25 Martie 2014

PNŢCD va iniţia un proiect de lege prin care să fie interzise orice creşteri de cheltuieli sociale şi măriri corelative de taxe şi impozite, în an electoral

Actuala guvernare sacrifică economia României pentru pomenile electorale cu care speră să-i păcălească pe români

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) consideră că actuala guvernare de stânga sacrifică economia României, aflată deja în colaps din cauza crizei economice şi a măsurilor economice dezastruoase, pentru pomenile electorale cu care speră să-i păcălească pe români.

Declaraţia ministrului de Finanţe, potrivit căruia pensiile şi salariile nu pot fi plătite fără a introduce acciza pe carburant, certifică faptul că actuala guvernare este dispusă să pună economia pe butuci pentru a oferi pomenile electorale care să-i asigure, în continuare, accesul la putere.

Introducerea accizei suplimentare la carburant pentru acoperirea cheltuielilor bugetare ar însemna o nouă povară pusă pe umerii micilor întreprinzători, şi aşa grav afectaţi de viziunea obtuză a celui mai incompetent guvern din istoria post-decembristă a României.

PNŢCD consideră că principalul responsabil pentru starea dramatică a economiei este actualul guvern de stânga. În același timp, considerăm că trebuie afirmat un adevăr: jupuirea românilor care muncesc şi plătesc din buzunarul lor succesul electoral al politicienilor este o meteahnă a guvernărilor succesive, începând cu anul 2000.

Pentru a pune capăt unei situaţii catastrofale pentru economia României, PNŢCD va iniţia un proiect de lege prin care să fie interzise orice creșteri ale cheltuielilor sociale şi orice creşteri corelative de taxe şi impozite, în an electoral.

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNŢCD

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×