Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

17 Noiembrie 2013

PNȚCD va demara proceduri juridice împotriva statului român și celui ungar pentru recuperarea Fundației Gojdu

pavelescu

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) va demara, cu sprijinul unei echipe de avocați, o serie de proceduri juridice împotriva statului român și ungar pentru recuperarea fundației Gojdu, a anunțat președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, duminică, 17 noiembrie, a.c., în cadrul unei conferințe de presă. ”Pentru că statul român, după respingerea proiectului de ratificare a acordului, a refuzat să facă orice demers de recuperare. USL, de doi ani aflat la guvernare, nu face niciun demers, dar vine Dan Voiculescu să ne dea lecții de patriotism, fiind, cu partidul său, membru component al USL”, a afirmat liderul PNȚCD.

Aurelian Pavelescu a subliniat faptul că Dan Voiculescu nu are nicio autoritate morală să vorbească despre fundația Gojdu. „Domnia sa este un impostor. Partidul său, Partidul Conservator s-a aflat la guvernare atunci când s-a semnat acordul de cedare a fundației Gojdu, către Ungaria, în mod nelegal. Domnul Dan Voiculescu trebuie să își asume imensa eroare pe care a făcut-o guvernul Tăriceanu, nu să pozeze acum în persoana care a apărat fundația Gojdu”, susține președintele PNȚCD. „A folosi această temă, a fundației Gojdu, de către Dan Voiculescu este un lucru nerușinat. Îi interzic lui Dan Voiculescu să vorbească despre fundație și să-și asume vreun merit în privința salvării, este vorba evident de o salvare provizorie, pentru că fundația nu a fost recuperată de statul român și Biserica Ortodoxă Română”, a mai spus liderul țărănist.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×