Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

14 Aprilie 2016

PNTCD sprijina reunificarea familiei Marius si Ruth Bodnariu

bodn 2 Bodn 1bodn 2Bodn 1

In urma cu 6 luni, statul norvegian, incalcand tratatele internatio-nale privind drepturile copiilor si parintilor, dreptul la libertate religioasa, dar si drepturile cu privire la administrarea justitiei, a rapit de la sanul familiei Bodnariu cei 5 copii minori. Actiunea, de o brutalitate si cruzime fara limite, lipsita de orice temei legal, a ingrozit intreaga lume civilizata.

PNTCD este primul partid care a reactionat, solicitand reintregirea imediata a familiei. PNTCD a fost prezent la primul miting de protest in fata Ambasadei Norvegiei la Bucuresti, am formulat Denunt penal impotriva functionarilor norvegieni, inregistrat la Parchetul General al Romaniei, a solicitat Regelui Norvegiei sa intervina impotriva abuzurilor flagrante, a solicitat, de asemenea, bisericilor crestine din Norvegia solidaritate si implicarea pentru apararea familiei crestine.

Inca de la inceput, s-a nascut o ampla miscare de protest si solidaritate cu familia Bodnariu la nivel planetar, sustinuta puternic de toate bisericile crestine, situatie fara precedent. Apararea drepturilor si libertatilor familiei, institutie sacra, lasata de Dumnezeu tuturor oame-nilor, a devenit pentru prima data, o cauza universala, insufletita pe toate continentele. In Romania, sute de mii de cetateni s-au solidarizat cu fermitate.

In urma ripostei internationale, statul norvegian a hotarat, intr-o prima instanta, ca bebelusul rapit la varsta de 3 luni, acum de 9 luni, sa revina in sanul familiei. Salutam aceasta prima decizie a Norvegiei, impotriva unei nedreptati strigatoare la cer. Totusi, aceasta nu este suficienta!

Traumele pruncului smuls de la sanul mamei nu pot fi reparate! Pe de alta parte, refuzul inapoierii celorlalti 4 copii, dupa o perioada atat de mare de separare, este intolerabila, uriasul supliciu continuand si astazi, sub ochii intregii lumi civilizate.

PNTCD deplange situatia de profunda degradare morala a unui stat monstrous, ale carei practici ateiste si inumane au degenerat in bestialitate! Cerem Norvegiei sa revina la normalitate si legalitate, acest stat aflandu-se astazi in afara legilor international, dar si impotriva legii lui Dumnezeu!

PNTCD va participa sambata, 16 aprilie, la mitingurile de sustinere a familiei Bodnariu in Romania si in intrega Europa. Presedintele PNTCD va transmite un mesaj de solidaritate si compasiune familiei Bodnariu la mitingul de la Bucuresti.Bodn 1 bodn 2

Aurelian Pavelescu,

Bodn 1Presedinte PNTCD

 

Bodn 1

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×