Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

15 Aprilie 2014

PNŢCD salută adoptarea, de către Camera Deputaţilor, a propunerii de modificare a Ordonanţei 20/1994, iniţiată de către deputatul Diana Tuşa

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat salută adoptarea, de către Camera Deputaţilor, a propunerii de modificare a Ordonanţei 20/1994, privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente, iniţiată de către deputatul PNŢCD, Diana Tuşa.

În urma modificărilor aduse Ordonanţei, la iniţiativa deputatului Diana Tuşa, autorităţile locale vor avea la dispoziţie un buget anual pentru expertizarea tehnică, proiectarea tehnică şi lucrările de execuţie, în cazul locuinţelor cu risc seismic, proprietate privată, ale persoanelor fizice.

Considerăm că adoptarea modificării la actul normativ aduce beneficii importante din punctul de vedere al descentralizării deciziei. Autorităţile locale vor putea decide în mod direct, fără a aştepta la nesfârşit fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale.

În acelaşi timp, autorităţile locale vor avea posibilitatea să investească în calitatea vieţii cetăţenilor, dar şi în aspectul urbanistic al zonei pe care o administrează, după modelul programului de reabilitare termică a blocurilor.

 

DEPARTAMENTUL DE COMUNICARE AL PNŢCD      

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×