Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

10 Februarie 2014

PNŢCD îi cere premierului Victor Ponta demiterea Ramonei Mănescu din funcţia de ministru al Transporturilor

Aurelian Pavelescu: „Adevărata cauza a mişcărilor de remaniere făcute de Victor Ponta şi Crin Antonescu este acoperirea scandalului privind accidentul aviatic din Apuseni”

_DSC0241Partidul Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat (PNŢCD) îi cere premierului Victor Ponta demiterea Ramonei Mănescu din funcţia de ministru al Transporturilor, fiind responsabilă direct în accidentul aviatic din Apuseni, a declarat preşedintele partidului, Aurelian Pavelescu, luni, 10 februarie, a.c., într-o conferinţă de presă. Liderul creştin-democrat a afirmat că adevărata cauză a mişcărilor de remaniere făcute de Victor Ponta şi Crin Antonescu este acoperirea scandalului privind accidentul aviatic din Apuseni. „Pentru a acoperi acest scandal, Crin Antonescu şi Victor Ponta regizează un eveniment politic pentru a da impresia ca USL e o formulă validă de guvernare şi că PNL şi PSD sunt partide responsabile. Nu e deloc aşa. USL nu guvernează pentru români, ci pentru interesele de partid”, susţine Aurelian Pavelescu. Preşedintele PNŢCD este de părere că responsabilitatea ministrului Transportului în accidentul aviatic din Apuseni se va vedea la finalul anchetei penale demarate de procurori.

„USL se joacă de-a guvernarea. Este un semnal pentru români şi pentru partenerii externi că la București nu este stabilitate politică. Prin acest joc, de a aduce în Guvern persoane precum Klaus Iohannis, Crin Antonescu încearcă să-şi întărească poziţia de candidat al USL la funcţia de preşedinte al României”, a subliniat Aurelian Pavelescu. Preşedintele PNŢCD a arătat că guvernarea USL este una dezastruoasă, toate promisiunile făcute în campanie fiind populiste şi mincinoase.

Liderul creştin-democrat a făcut un apel către români să nu mai voteze USL la alegerile din 2014. „Românii trebuie să înţeleagă că manipularea din partea lui Crin Antonescu şi a lui Victor Ponta continuă. Nu există performanţă economică, oamenii sunt mai săraci ca niciodată. Soluţia este ca USL să plece de la guvenare în cel mai scurt timp posibil”, a spus Aurelian Pavelescu.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×