Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

20 Noiembrie 2013

PNȚCD denunță adoptarea nelegală, fără dezbatere publică, a modificărilor la Codul Fiscal, prin care se măresc abuziv taxele și impozitele și care sufocă mediul de afaceri din România

Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD) denunță adoptarea nelegală, fără o dezbatere publică, a Ordonanței de Urgență a Guvernului 102/2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal şi reglementarea unor măsuri financiar-fiscale. Guvernul actual al USL face, încă o dată, dovada lipsei de transparență prin adoptarea, la doar o zi după supunerea spre dezbatere publică, a textului proiectului de ordonanță care mărește nejustificat și abuziv taxele și impozitele, sufocând mediul de afaceri din România.

Actuala guvernare de stânga și-a bătut joc de întreprinzătorii români, nerespectând termenul legal de minimum zece zile pentru dezbaterea publică a unui proiect de act normativ și neacordând mediului de afaceri posibilitatea de a-și exprima opiniile asupra acestuia, în condițiile în care este direct interesat și primul afectat de prevederile ordonanței de urgență.

Nerespectarea legii în privința modului de adoptare a măsurilor fiscale reprezintă, astfel, un motiv în plus, pe lângă lipsa de competență și de viziune a guvernării de stânga în gestionarea problemelor economice ale țării, pentru ca PNȚCD să reitereze cererea de demitere a actualului ministru „liberal” al Finanțelor Publice, Daniel Chițoiu, cel mai incompetent ministru de Finanţe din ultimii 24 de ani.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×