Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

17 Noiembrie 2013

PNȚCD dă startul unei ample campanii de atragere de noi membri și de încurajare a românilor care până acum au stat deoparte să se implice în politică

photo

Campania „Renaștem pentru România ta” se înscrie în procesul de relansare a formațiunii creștin-democrate

Partidul Naţional Tărănesc Creştin Democrat (PNȚCD) dă startul unei ample campanii, la nivel național, de atragere de noi membri şi de încurajare a românilor care până acum au stat deoparte să se implice în politică. Anunțul a fost făcut de președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, în cadrul unei conferințe de presă susținute duminică, 17 noiembrie, a.c, care a explicat că această campanie, denumită „Renaștem pentru România ta”, se înscrie în cadrul procesului de relansare a formațiunii creștin-democrate, care a debutat odată cu Congresul Extraordinar din 2 noiembrie.

„Vrem să vă facem cunoscută acțiunea noastră de relansare a partidului prin deschiderea lui catre români. Acestă campanie este singulară, niciun alt partid nu a făcut acest gest de a se deschide către români, de a-i invita pe românii care, iată, de atâta vreme nu mai au încredere în clasa politică, refuză acțiunile clasei politice, protestează împotriva partidelor politice în fiecare zi sau români care vin individual în piețele României, cum ar fi în Piața Universității, dar este vorba și despre asociațiile profesionale care s-au format în ultimul timp”, a arătat președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

Liderul creștin-democrat a explicat că această campanie va fi dublată de semnarea unor protocoale cu asociații precum cele ale medicilor, fermierilor, profesorilor, asociațiile profesionale ale celor care promovează turismul, asociații care au fost abandonate de clasa politică. „Această campanie se adresează, în primul rând, românilor activi, românilor care aduc plus-valoare și pentru care statul a devenit adversar. Prin politica fiscală nesăbuită, criminală, a acestuia, românii activi sunt puși într-o situație disperată. Se închid sute de mii de firme, mici și mijlocii și chiar cei care contribuie cel mai mult la bugetul de stat sunt cei mai mult discriminați de către Guvern și de către actuala putere politică, USL”, a spus Aurelian Pavelescu. Președintele PNȚCD a criticat refuzul Guvernului și al USL de a intra în dialog cu protestatarii. „Le cerem românilor sa vină în PNȚCD, astfel încât lupta lor să poată fi dusă deschis și ferm, la nivel politic, prin PNȚCD”, a spus liderul țărănist.

Aurelian Pavelescu a subliniat că această campanie este destinată atât românilor care nu participă de obicei la vot, cât și foștilor țărăniști, care s-au retras din viața politică. „PNȚCD este singurul partid care a pus deasupra intereselor de partid, interesele românilor. Acesta este încă un argment pentru români să se alăture luptei noastre politice care, în scurt timp, va trebui să devină și o luptă electorală. Pentru a-i reprezenta pe români, PNȚCD are nevoie de structuri și de voturi. Pentru alegerile europarlamentare din 2014, PNȚCD se pregătește încă de astăzi. Este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Prin această campanie, PNȚCD își propune să dea un semnal și românilor care nu participă la vot și care sunt, în marea lor majoritate, de dreapta, să vină alături de noi, să se implice în lupta politică pentru a putea fi reprezentați”, a spus liderul țărănist.

La rândul său, prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu, prezent la conferința de presă, a făcut un apel către foștii membrii ai tineretului universitar creștin-democrat din anii ’90: „Acelor «decreței» țărăniști pe care i-am cunoscut foarte bine și al căror activism și combativitate le cunosc foarte bine, le adresez o chemare să se întoarcă înapoi în partid, să vină înapoi acasă, acolo unde le este locul, chiar dacă unii dintre ei nu au mai făcut politică sau au fost dați afară din partide politice, de conducători vremelnici ai PNȚCD care au au eșuat acum prin guverne de stânga”, a spus Vlad Moisescu.

Campania de atragere de noi membri va începe în Bucuresti și se va extinde în toate orașele mari ale țării și va fi constituită pe două componente: out-door, prin amplasarea de corturi și door-to-door.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×