Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

17 Noiembrie 2013

PNȚCD dă startul unei ample campanii de atragere de noi membri și de încurajare a românilor care până acum au stat deoparte să se implice în politică

photo

Campania „Renaștem pentru România ta” se înscrie în procesul de relansare a formațiunii creștin-democrate

Partidul Naţional Tărănesc Creştin Democrat (PNȚCD) dă startul unei ample campanii, la nivel național, de atragere de noi membri şi de încurajare a românilor care până acum au stat deoparte să se implice în politică. Anunțul a fost făcut de președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, în cadrul unei conferințe de presă susținute duminică, 17 noiembrie, a.c, care a explicat că această campanie, denumită „Renaștem pentru România ta”, se înscrie în cadrul procesului de relansare a formațiunii creștin-democrate, care a debutat odată cu Congresul Extraordinar din 2 noiembrie.

„Vrem să vă facem cunoscută acțiunea noastră de relansare a partidului prin deschiderea lui catre români. Acestă campanie este singulară, niciun alt partid nu a făcut acest gest de a se deschide către români, de a-i invita pe românii care, iată, de atâta vreme nu mai au încredere în clasa politică, refuză acțiunile clasei politice, protestează împotriva partidelor politice în fiecare zi sau români care vin individual în piețele României, cum ar fi în Piața Universității, dar este vorba și despre asociațiile profesionale care s-au format în ultimul timp”, a arătat președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

Liderul creștin-democrat a explicat că această campanie va fi dublată de semnarea unor protocoale cu asociații precum cele ale medicilor, fermierilor, profesorilor, asociațiile profesionale ale celor care promovează turismul, asociații care au fost abandonate de clasa politică. „Această campanie se adresează, în primul rând, românilor activi, românilor care aduc plus-valoare și pentru care statul a devenit adversar. Prin politica fiscală nesăbuită, criminală, a acestuia, românii activi sunt puși într-o situație disperată. Se închid sute de mii de firme, mici și mijlocii și chiar cei care contribuie cel mai mult la bugetul de stat sunt cei mai mult discriminați de către Guvern și de către actuala putere politică, USL”, a spus Aurelian Pavelescu. Președintele PNȚCD a criticat refuzul Guvernului și al USL de a intra în dialog cu protestatarii. „Le cerem românilor sa vină în PNȚCD, astfel încât lupta lor să poată fi dusă deschis și ferm, la nivel politic, prin PNȚCD”, a spus liderul țărănist.

Aurelian Pavelescu a subliniat că această campanie este destinată atât românilor care nu participă de obicei la vot, cât și foștilor țărăniști, care s-au retras din viața politică. „PNȚCD este singurul partid care a pus deasupra intereselor de partid, interesele românilor. Acesta este încă un argment pentru români să se alăture luptei noastre politice care, în scurt timp, va trebui să devină și o luptă electorală. Pentru a-i reprezenta pe români, PNȚCD are nevoie de structuri și de voturi. Pentru alegerile europarlamentare din 2014, PNȚCD se pregătește încă de astăzi. Este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Prin această campanie, PNȚCD își propune să dea un semnal și românilor care nu participă la vot și care sunt, în marea lor majoritate, de dreapta, să vină alături de noi, să se implice în lupta politică pentru a putea fi reprezentați”, a spus liderul țărănist.

La rândul său, prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu, prezent la conferința de presă, a făcut un apel către foștii membrii ai tineretului universitar creștin-democrat din anii ’90: „Acelor «decreței» țărăniști pe care i-am cunoscut foarte bine și al căror activism și combativitate le cunosc foarte bine, le adresez o chemare să se întoarcă înapoi în partid, să vină înapoi acasă, acolo unde le este locul, chiar dacă unii dintre ei nu au mai făcut politică sau au fost dați afară din partide politice, de conducători vremelnici ai PNȚCD care au au eșuat acum prin guverne de stânga”, a spus Vlad Moisescu.

Campania de atragere de noi membri va începe în Bucuresti și se va extinde în toate orașele mari ale țării și va fi constituită pe două componente: out-door, prin amplasarea de corturi și door-to-door.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


Se implinesc azi 136 de ani de la nasterea lui ION MIHALACHE, in Topolovenii Argesului!
Se implinesc azi 136 de ani de la nasterea lui ION MIHALACHE, in Topolovenii Argesului! Presedintele Partidului Taranesc, cel care, prin fuziune cu Partidul National Roman al lui Iuliu Maniu, a fondat Partidul National Taranesc in 1926. Ion Mihalache face parte din galeria celor mai mari romani ai secolului trecut. Continuatorul traditiei lasate de Constantin Dobrescu, ramane, impreuna cu acesta, fondatorul doctrinei "taraniste" - doctrina nationala pentru care lumea rurala, taranul roman, familia taraneasca traditionala reprezinta realitatea primordiala a poporului roman, izvorul natiunii! Mari oameni de stiinta si carte ai vremii - de la Virgil Madgearu, considerat chiar de Iuliu Maniu principalul doctrinar al PNT-ului, pana la Radulescu Motru si Dimitre Gusti au reprezentat acest curent politic cu o influenta uriasa intre cele doua razboaie. Mihalache a fost liderul politic necontestat al acestei miscari nationale! Ion Mihalache, cu o carisma formidabila, a reusit sa insufleteasca prin discursurile sale pline de emotie si inaltime spirituala, intreaga taranime romana, prin portul sau, prin modestia sa, prin patriotismul sau eroic ramanand in istorie ca exponentul cel mai important al taranimii romane, imaginea sa fiind o adevarata efigie! Incununat si el cu nimbul martiriului, asasinat de comunisti in inchisoarea de la Rm. Sarat, dupa ce refuzase ca, in schimbul liberatii, sa pactizeze cu comunistii! Ucis pentru patrie si credinta! A fost nedreptatit dupa 1990, este si acum. N-a existat interesul politic pentru lumea rurala, modernizarea si organizarea acesteia: Romania NU poate fi o tara prospera si cu adevarat demna fara TARANIMEA ROMANA! O eroare imensa politica, venita chiar si din partea partidului pe care Ion Mihalache l-a fondat! Taranimea a fost abandonata, marea traditie politica dintre cele doua razboie - uitata, iar interesele altora deplin satisfacute: astazi, Romania, care ar putea produce alimente pentru 80.000.000 de oameni, la o populatie de 20.000.000, importa alimente din strainatate in proportie de aproximativ 70%!!! Satele romanesti au fost parasite, confruntandu-ne cu singurul EXOD din istorie! Familiile au fost pulverizate, iar o mare parte din pamant a fost vandut si se vinde in continuare speculatorilor imobiliari din strainatate! Acesta a fost pretul UITARII lui ION MIHALACHE, nu o persoana, ci un simbol! "CINE PUNE URECHEA LA PAMANTUL TARII... IL AUDE. IN LUMINA VEACURILOR ISTORIEI, TARANUL NE-A PASTRAT SANGELE, LIMBA, CREDINTA, SPIRITUL, HOTARELE, TARA." - ION MIHALACHE Sper ca va veni vremea in care Ion Mihalache sa redevina ce-a fost: unul dintre marii invatatori ai natiunii romane!

ion_mihalache_1930s__colorized_by_jecinci_by_jecinci-daelk9t

    Sursa foto:https://jecinci.deviantart.com/art/Ion-Mihalache-1930s-colorized-by-jecinci-629182433
Citeşte


Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat deplânge moartea ultimului Rege al României
 

Captura

  doliu national
Citeşte


PNTCD doreste impacarea membrilor Casei Regale la capataiul Regelui Mihai I al Romaniei
SCRISOARE DESCHISA CATRE CASA REGALA A ROMANIEI In calitate de Presedinte al PNTCD, partidul care, prin marele sau lider refondator - considerat de o mare parte a romanilor cel mai important lider politic al Romaniei dupa 1990 - CORNELIU COPOSU, a militat pentru revenirea la Monahia Constitutionala dupa caderea regimului comunist, ca solutie pentru salvarea si revenirea tarii la normalitate, SOLICIT Casei Regale a Romaniei, tuturor membrilor Familiei regale, in special PRINCIPESEI MARGARETA, care a fost desemnata de Regele Mihai CUSTODE AL COROANEI,

ACUM, ca semn de respect pentru istoria Romaniei; Regele Mihai - care a INDEPLINIT ACTUL SUPREM AL IMPARTASANIEI IN FATA LUI DUMNEZEU - cerand iertare si iertand pe toti in taina spovedaniei, IERTATE FIIND TOATE; in semn de respect pentru BINECREDINCIOSUL POPOR ROMAN, care si-a pus destinul in mainile Regilor Romaniei, multi dintre ei lasandu-si oasele pe campurile de lupta pentru Tara si Coroana, SA CONVOACE SI SA SE INTRUNEASCA DE URGENTA LA CAPATAIUL REGELUI PENTRU O MARE SI DEFINITIVA IMPACARE IN FATA NATIUNII SI A LUI DUMNEZEU! PNTCD, cu toate vicisitudinile care s-au abatut asupra sa, ca si asupra Casei Regale, in vremuri istorice tulburi, la randul sau un simbol national, considera ca numai o astfel de impacare poate vindeca sentimentele ranite ale romanilor in urma incidentelor din ultimii ani si poate reda Casa Regala istoriei si constiintei publice! Pe patul impartasaniei si al iertarii, MAJESTATEA SA, REGELE MIHAI AL ROMANIEI, in fata poporului si a lui Dumnezeu, este singurul care POATE PECETLUI ACEASTA IMPACARE, CA SEMN AL MOSTENIRII PE CARE O LASA ISTORIEI NOASTRE! AURELIAN PAVELESCU, Presedinte PNTCD https://www.petitieonline.com/pntcd_doreste_impacarea_membrilor_casei_regale_la_capataiul_regel#form

Familia-Regala-a-Romaniei-25oct2012


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×