Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

17 Noiembrie 2013

PNȚCD dă startul unei ample campanii de atragere de noi membri și de încurajare a românilor care până acum au stat deoparte să se implice în politică

photo

Campania „Renaștem pentru România ta” se înscrie în procesul de relansare a formațiunii creștin-democrate

Partidul Naţional Tărănesc Creştin Democrat (PNȚCD) dă startul unei ample campanii, la nivel național, de atragere de noi membri şi de încurajare a românilor care până acum au stat deoparte să se implice în politică. Anunțul a fost făcut de președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu, în cadrul unei conferințe de presă susținute duminică, 17 noiembrie, a.c, care a explicat că această campanie, denumită „Renaștem pentru România ta”, se înscrie în cadrul procesului de relansare a formațiunii creștin-democrate, care a debutat odată cu Congresul Extraordinar din 2 noiembrie.

„Vrem să vă facem cunoscută acțiunea noastră de relansare a partidului prin deschiderea lui catre români. Acestă campanie este singulară, niciun alt partid nu a făcut acest gest de a se deschide către români, de a-i invita pe românii care, iată, de atâta vreme nu mai au încredere în clasa politică, refuză acțiunile clasei politice, protestează împotriva partidelor politice în fiecare zi sau români care vin individual în piețele României, cum ar fi în Piața Universității, dar este vorba și despre asociațiile profesionale care s-au format în ultimul timp”, a arătat președintele PNȚCD, Aurelian Pavelescu.

Liderul creștin-democrat a explicat că această campanie va fi dublată de semnarea unor protocoale cu asociații precum cele ale medicilor, fermierilor, profesorilor, asociațiile profesionale ale celor care promovează turismul, asociații care au fost abandonate de clasa politică. „Această campanie se adresează, în primul rând, românilor activi, românilor care aduc plus-valoare și pentru care statul a devenit adversar. Prin politica fiscală nesăbuită, criminală, a acestuia, românii activi sunt puși într-o situație disperată. Se închid sute de mii de firme, mici și mijlocii și chiar cei care contribuie cel mai mult la bugetul de stat sunt cei mai mult discriminați de către Guvern și de către actuala putere politică, USL”, a spus Aurelian Pavelescu. Președintele PNȚCD a criticat refuzul Guvernului și al USL de a intra în dialog cu protestatarii. „Le cerem românilor sa vină în PNȚCD, astfel încât lupta lor să poată fi dusă deschis și ferm, la nivel politic, prin PNȚCD”, a spus liderul țărănist.

Aurelian Pavelescu a subliniat că această campanie este destinată atât românilor care nu participă de obicei la vot, cât și foștilor țărăniști, care s-au retras din viața politică. „PNȚCD este singurul partid care a pus deasupra intereselor de partid, interesele românilor. Acesta este încă un argment pentru români să se alăture luptei noastre politice care, în scurt timp, va trebui să devină și o luptă electorală. Pentru a-i reprezenta pe români, PNȚCD are nevoie de structuri și de voturi. Pentru alegerile europarlamentare din 2014, PNȚCD se pregătește încă de astăzi. Este nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Prin această campanie, PNȚCD își propune să dea un semnal și românilor care nu participă la vot și care sunt, în marea lor majoritate, de dreapta, să vină alături de noi, să se implice în lupta politică pentru a putea fi reprezentați”, a spus liderul țărănist.

La rândul său, prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu, prezent la conferința de presă, a făcut un apel către foștii membrii ai tineretului universitar creștin-democrat din anii ’90: „Acelor «decreței» țărăniști pe care i-am cunoscut foarte bine și al căror activism și combativitate le cunosc foarte bine, le adresez o chemare să se întoarcă înapoi în partid, să vină înapoi acasă, acolo unde le este locul, chiar dacă unii dintre ei nu au mai făcut politică sau au fost dați afară din partide politice, de conducători vremelnici ai PNȚCD care au au eșuat acum prin guverne de stânga”, a spus Vlad Moisescu.

Campania de atragere de noi membri va începe în Bucuresti și se va extinde în toate orașele mari ale țării și va fi constituită pe două componente: out-door, prin amplasarea de corturi și door-to-door.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


PNTCD in fata UE si SUA

Iata o chestiune pe care vreau s-o clarific. Este adevarat ca intre UE si SUA lui Trump s-a declansat un conflict politic si economic. Nu doar cu privire la finantarea NATO, de care a vorbit Trump inca din campania electorala, dar si cu privire la Acordul climatic si politicile protectioniste pe care le-a promis Trump, care ar putea afecta puternic interesele economice ale statelor din UE. PPE, in numele UE, a reactionat agresiv, declarand razboi lui Trump. Chiar la Adunarea generala la care am participat, cel care a exprimat pozitia in mod transant, Secretarul General Isturiz Lopez, a chemat la solidaritate toate partidele nationale din PPE impotriva lui Trump, printr-un plan economic comun de riposta a UE la SUA.
PNTCD nu se va folosi politic si electoral de acest urias conflict, chiar in situatia in care nu agreaza politici majore ale PPE, fapt pentru care am si fost executati, cum stiti. PNTCD, ca partid simbol al romanilor, intelege sa se pozitioneze dupa alt criteriu: interesul Romaniei inainte de toate, dar si al Europei. Dar nu Europa cum o vede PPE! Este dincolo de orice discutie ca nu am agreat si nu agreem pozitia PPE fata de SUA, de beligeranta si, pe de alta parte, ca vedem in SUA partenerul privilegiat! Ca interesele de securitate ale noastre sunt comune cu ale SUA, iar din acestea deriva si politicile conexe. Dar asta nu inseamna ca logica politica este ori - ori, ori UE, ori SUA. Aceasta opozitie nu exista de fapt: facem cu totii parte din aceeasi civilizatie si cultura a lumii libere si democratice. Va fi extrem de dificil de gestionat o asemenea stare de fapt cand ai o clasa politica bolnava. Sper, in acelasi timp, pentru binele comun, ca PPE sa gaseasca alte solutii, daca nu doresc ca UE sa fie pur si simplu pusa intre paranteze de formiabila forta a SUA. S-a dovedit ca europenii nu au reusit sa prospere si sa-si mentina echilibrele fara SUA si, cu atat mai mult, impotriva SUA! Imi exprim totusi neincrederea ca un partid fara viziune ca PPE va fi in stare sa inteleaga acest deziderat major. Cu atat mai mult PNL, un partid care se conformeza total politicii extrem de periculoase a PPE.

Aurelian PAVELESCU,

Președinte PNȚCD

18951219_438822263147294_8634661518933608312_n     18952898_438822269813960_836459393053810150_n

19030630_438822273147293_7090163152990431314_n


Citeşte


Act ticalos al Partidului Popular European: executia de tip bolsevic a singurului partid crestin-democrat din Romania: PNTCD! Mergem mai departe!
Halucinant: in urma cu doua zile am fost contactat telefonic de sefa de cabinet a Presedintelui PPE, Joseph Daul, care mi-a comunicat ca mi-a fost transmis un e-mail de catre Daul prin care sunt anuntat ca PNTCD este propus spre excludere! Sumar, in e-mail apareau doua informatii false: prima, ca PNTCD n-ar mai fi intrat in parlament din 2000, a doua ca am intarziat plata cotizatiei. Am transmis imediat informatiile corecte, prima ca PNTCD a intrat in parlament in 2012, a doua, ca partidul isi platise, in urma cu o luna cotizatia chiar si in avans pe anul in curs. Am fost invitat la sedinta bordului PPE, urmata de sedinta Adunarii Generale, in care urma votul. In Presidency aduc la cunostinta erorile si am o ampla expunere a semnificatiei partidului: singurul partid care nu a facut niciodata alianta cu fostii comunisti (apasand pe ideea ca toate celelalte partide ale dreptei au fost la guvernare cu ei si, daca am fi acceptat si noi, PNTCD nu s-ar fi gasit in situatia dificila de azi); ca am acces in PPE din 1987, in ilegalitate; ca masurile din guvernarea 1996 - 2000 au indreptat tara catre UE si NATO, masuri nepopulare, care au condus la votul dur al populatiei impotriva PNTCD; ca am suferit si suferim izolarea si blocarea accesului la orice resursa financiara, inclusiv cenzura mediatica; ca partidul este singurul crestin-democrat din Romania, traditia PPE; ca dorim sa pastram aceasta uriasa mostenire pentru viitor si facem eforturi uriase de salvare a brandului si partidului pe vechile principii, de salavare a democratiei. Raspunsul? Secretarul General Isturiz Lopez, vadit incurcat, face un elogiu formidabil partidului, insistand ca, indiferent de votul din Adunarea Generala, sa ramanem in Internationala Crestin-Democrata. La iesire mea din sedinta, delir: aproape toti membri conducerii PPE m-au aplaudat intens! Urmeaza Adunarea Generala, pentru vot. Ajunsi la ordinea de zi, unul dintre vicepresedinti ma anunta ca am voie sa vorbesc 4 minute. Insist sa dezvolt. Aceleasi argumente pe scurt, informez ca a fost vorba despre informatii gresite: sunt intrerupt si mi se invoca faptul ca as fi facut alianta cu ANR, motiv care nu aparea in motivatia oficiala. Doresc sa indic faptul ca, pe de o parte, nu a fost o alianta, pe de alta parte de ce mi s-ar reprosa aceasta, cu candidatul de cateva zile la Primarie al PNL? Nu sunt lasat sa vorbesc: membrii Adunarii, care, in buna parte, fusesera prelucrati, nu trebuiau sa auda disertatia mea! Halucinant: vot masiv pentru excludere, cu nemtii de la CDU in bloc, primii, cei care dau de obicei tonul. Lopez nu se poate uita in ochii mei, iar Daul incearca sa ma consoleze. Auzisem cu cateva ore inainte, de la unii amici care cunosc indeaproape mersul la PPE, ca sunt mari presiuni... PNTCD, primul partid romanesc din PPE, din 1997, fara dreptul de a vorbi, de a se apara, a fost executat in stil bolsevic. Cu siguranta este vorba despre pozitia partidului impotriva politicii de migratie a PPE, de opiniile PNTCD impotriva politicilor anti-nationale venite de la Bruxelles, de la avertismentele ca PPE este vazut in Romania cu ochi rai de populatie, dupa o politica de austeritate devastatoare, de incalcarea principiilor democratice. PPE, vechiul partid al fondatorilor, a incetat sa mai existe de ceva vreme, principiile constitutive au fost total abandonate. Azi, partidul este un conglomerat de socialisti, liberali, conservatori si liber-schimbisti. Astazi, partidul acesta, responsabil de criza uriasa in care a adus Europa, si-a executat ultima amintire, a Europei principiilor si moralitatii! In Romania nu a mai ramas in PPE niciun partid crestin-democrat. Atunci, de ce sa mai fi ramas?Am o satisfactie: PNTCD a fost executat in stilul bolsevic si asta este dovada suprema a faptului ca se stiu vinovati, ca sunt impotriva adevarului. Or, nimeni nu poate fi impotriva adevarului. Vom merge mai departe, cu atat mai curajos, nu ne vom abate de la principiile democratiei si libertatii!

Presedinte PNTCD, Aurelian Pavelescu

18922519_457579181259679_2943070859362384011_o


Citeşte


Aducem la cunoștință publică mandatarii financiari desemnați la nivel național care participă la alegerile locale din 11 Iunie 2017
În conformitate cu prevederile L115/2015 coroborat cu L334/2006 aducem la cunoștință publică mandatarii financiari desemnați la nivel național care participă la alegerile locale din 11 Iunie 2017 Mandatar Financiar Coordonator - Florescu Stefan Daniel Organizația Județeană PNȚCD Bacău - Mandatar financiar S.C. Centrul De Servicii Pentru Management Public Si Privat S.R.L. Bacau/Prăjișteanu Anișoara
Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×