Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

13 March 2023

PNȚCD are un nou Președinte la Organizația Sectorului 6, în persoana Conf. Univ. Mihai Daneș

La sediul central al PNȚCD a avut loc ședința organizației sectorului 6 din București. Ședința a fost prezidată de Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu. Noul Președinte al Organizației PNȚCD sector 6 este dl. Mihai Daneș, Conferențiar Universitar, Membru titular al Academiei de Științe Agricole și Silvice, București.

La ședință au mai participat Sever Stana Vicepreședinte al PNȚCD, Valentin Nae Președinte al PNȚCD București, Ciprian Stoica Președinte al Organizației Ilfov, Silviu Molnar Secretar General al PNȚCD, precum și membri ai organizației București și ai organizației sectorului 6.

Ședința s-a axat pe necesitatea existenței din 2024 reprezentanților PNȚCD în structurile locale și în Parlamentul României, ca voci distincte, reprezentante a electoratului  suveranist și naționalist proeuropean.

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu și Președintele PNȚCD Sector 6 Conf. Univ Mihai Daneș

Președintele partidului Aurelian Pavelescu a reiterat ideea planului de a aduce partidul în prim planul scenei politice, prin reașezarea acestuia pe linia doctrinei naționale, așa cum a fost consacrat în perioada interbelică de fondatorii PNȚCD, Iuliu Maniu și Ion Mihalache.

Noul președinte al Organizației PNȚCD a sectorului 6 Mihai Daneș a subliniat importanța politică pe care PNȚCD ca cel mai vechi al României va trebui să îl joace începând din 2024 pe scena politică, ca factor de echilibru și garant  în atingerea aspirațiilor electoratului suveranist din România.

De asemenea, noul Președinte al PNȚCD sector 6, prof. Mihai Daneș, consideră că organizația PNȚCD de sub conducerea sa va contribui major la proiectul politic al PNȚCD și nu va neglija nici politica locală, unde promite un program de modernizare a sectorului 6.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


Robert Hristache a fost desemnat președinte al PNȚCD Giurgiu

Joi seară la sediul central al PNȚCD a avut loc ședința de organizare a Organizației Județene a PNȚCD Giurgiu. La ședință au participat președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu, Secretarul General al PNȚCD Silviu Molnar, precum și membrii PNȚCD ai birourilor de conducere ale organizațiilor locale din județul Giurgiu.

Robert Hristache este fostul vicepreședinte a PMP Giurgiu. Practic, PNȚCD a preluat în rândurile sale membrii organizației județene PMP Giurgiu care au demisionat din PMP nemulțumiți de alianța semnată la nivel central între PMP, Forța Dreptei și USR.

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu a făcut o scurtă trecere în revistă a istoriei PNȚCD și le-a spus celor prezenți că „sunt țărăniști toți cei care înțeleg și respectă principiile de acțiune politică lăsate moștenire de fondatorul partidului Iuliu Maniu: „DEMOCRAȚIE DESĂVÂRȘITĂ MORALA CREȘTINĂ PATRIOTISM LUMINAT DREPTATEA SOCIALĂ”.


Citeşte


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×