Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

25 May 2016

Pentru normalitate şi o viaţă mai bună în Bucureşti

“În luptele mele politice de la Chişinău pentru apărarea Limbii Române şi a Istoriei Românilor m-am lovit, nu o data, de cenzura cruntă a presei românofobe.
 
Astăzi, când am început o nouă bătălie politică pentru o Românie integră, a tuturor românilor, pentru normalitate şi o viaţă mai bună în Bucureşti, mi-e teamă să nu constat că unii dintre fraţii mei de sânge şi de limbă au procedat sau vor proceda la fel ca românofobii din Basarabia.”        (Iulia Gorea Costin)

 

Afis2_ 35x50(1)

 

 

Stimați reprezentanți mass-media,
Fiecare judecă si acționează în funcție de informația la care are acces!

Tocmai de aceea, regimurile dictatoriale, pentru a rămâne la putere, au menținut popoarele în întunericul ignoranței.

În Romania noastră, pe altarul dreptului de a fi informat, de a vorbi și a te exprima liber au fost aduse mult prea multe jertfe.

Dumneavoastră sunteți cei care cunosc cel mai bine câte eforturi depuneți pentru buna informare a compatrioților. Dvs. sunteți cei care, cu multe jerfe, vă faceți datoria zi de zi.

Cu siguranță, o faceți cu speranța că munca dvs. nu este zadarnică, iar prin aceste eforturi schimbăm în bine societatea.

Stimați reprezentanți mass-media,

Alegerile locale, parlamentare, prezidențiale sunt oportunități pentru o schimbare calitativă.

De aceea, vă rugăm să contribuim împreună la o bună informare a alegătorului, pentru a-l ajuta să aleagă în cunoștință  de cauză, nu răul cel mai mic, ci ceea ce merită a fi ales!

De aceea, vă rugăm respectuos, să acordați timp de antenă, spațiu în publicațiile dvs. egal pentru toți candidații.
Cu voia sau fără voia dvs puteti deveni complice la tot ce ni se întâmplă.

Sunteti semănători de Lumina (adevăr, dreptate) sau Intuneric (minciună, ignoranță)!
În speranța că veți alege să rămâneți de partea Luminii,

 

Cu respect și prețuire,

 

Iulia Gorea Costin,

Candidat la funcția de Primar General al Municipiului București din partea PNȚCD

 

 

 

PENTRU UN BUCURESTI AL FAMILIILOR

 

In ultimii 26 de ani Bucurestiul a fost tratat de politicieni ca o imensa afacere. Proiectele urbanistice si de investitii in orice fel de infrastructura si structura urbane au avut un singur scop: profitul cat mai mare si imediat, cu orice pret. In primul rand cu pretul distrugerii ideii de comunitate locala.

Au fost sustinute, prin coruptie generalizata, proiectele imobiliare de constructii masive in centrul capitalei, supra-aglomerate, pentru a se castiga profituri de miliarde de euro pe piata imobiliara. Consecintele imediate au fost: distrugerea spatiilor verzi, supra-aglomerarea populatiei, lipsa locurilor de parcare, poluarea cu noxele carburantilor, eliminarea oricarui proiect pentru constructia de scoli, crese, gradinite, spitale, locuri de agrement, parcuri, centre sociale etc.

Bucurestiul a fost transformat in cea mai mare afacere de betoane, parapeti si borduri din Europa, in detrimentul unei vieti sanatoase.

A fost incurajata constructia irationala de mall-uri, centre de afaceri, depozite si lanturi comerciale industriale, ceea ce a condus la distrugerea habitatelor de tip comunitar.

Au fost distruse aproape in totalitate marile fabrici si industrii din Bucuresti si din jurul Bucurestiului, in favoarea proiectelor imobiliare irationale, ceea ce a condus la disparitia a sute de mii de locuri de munca si transformarea Capitalei intr-o aglomerare urbana lipsita de coerenta, cu o populatie saracita, nevoita sa supravietuiasca de la o zi la alta.

Bucurestiul a fost vandut la metru patrat afaceristilor verosi, sustinuti de o clasa politica corupta, a condus, de asemenea, la transformarea Capitalei intr-un spatiu haotic, in care supravietuirea familiilor, celule fundamentale ale societatii, a devenit imposibila.

In aceasta realitate, organizarea orasului nu este posibila daca familiile nu mai pot trai, organic, intr-un spatiu organizat urbanistic.

 

PNTCD CONSIDERA CA SINGURA SOLUTIE ESTE ACEEA CA VIZIUNEA ADMINISTRATIVA PENTRU DEZVOLATAREA BUCURESTIULUI TREBUIE SA SE FONDEZE PE PROMOVAREA INTERESELOR FAMILIILOR SI ALE COMUNITATII.

 

Aceste interese trebuie promovate prin fixarea unor prioritati urbanistice, care sa asigure in viitor dezvoltarea unui Bucuresti al familiilor si al comunitatilor de oameni, iar nu un Bucuresti al afaceristilor si samsarilor imobiliari, dupa cum urmeaza:

1) Construirea de crese, gradinite, scoli si spitale pentru atingerea standardelor europene, la numar de populatie, la nivelul fiecarui sector si cartier, ca in metropolele civilizate. Zonele de birouri si de afaceri trebuie organizate, pe un proiect de viitor, in timp, in afara zonelor de locuit. Un asemenea proiect va conduce la cresterea natalitatii si la intarirea sentimentului de apartenenta la o comunitate.

2) Extinderea zonelor verzi si amenajarea celor existente, la nivelul fiecarui cartier, cu eliminarea treptata a invaziei spatiilor cu destinatie de afaceri sau administrativa.

3) Un amplu proiect de decongestionare a Bucurestiului, prin implementarea proiectului metropolitan, care sa integreze in dezvoltarea capitalei a zonelor adiacente, in principal a judetului Ilfov. Este nevoie de o noua centura a Capitalei, in afara celei existente deja, orpirea fenomenului de traversare a Bucurestiului de catre cei aflati in tranzit, inculsiv retelele de transport national si international, care au transformat orasul intr-un spatiu infernal, de nelocuit.

4) Un amplu proiect de constructie de locuri de parcare, atat la intrarea in Bucuresti, cat si in locurile aglomerate, inclusiv printr-un proiect de demolare a cladirilor vechi si insalubre, care nu dispun de canalizare si retele de termoficare moderne, si redarea acestor spatii comunitatilor.

5) Organizarea de referendumuri, la nivel de Capitala si de sectoare, ca o conditie pentru autorizarea oricaror constructii care pot afecta viata de zi cu zi a comunitatilor.

6) Impunerea unor reguli intre bucuresteni si administratia centrala a tarii, care isi are sediile pe teritoriul Capitalei, si care afecteaza viata de zi cu zi a bucurestenilor. Institutiile publice centrale sa fie obligate sa plateasca taxe catre bugetul Primariei Bucuresti pentru locatiile in care isi desfasoara activitatea si angajatii care afecteaza, prin ocuparea locurilor de parcare publice, viata de zi cu zi a locuitorilor orasului.

(Din programul PNŢCD pentru Bucureşti)

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×