Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

2 December 2023

”MAREA MIZĂ PE PNȚCD” - ADEVĂRUL DESPRE CRISTIAN TERHEȘ - BOLNAVUL SPIRITUAL ȘI INFRACTORUL -, ȘI IMPOSTORUL GEORGE SIMION. LA NAȘUL TV CU RADU MORARU ȘI GABRIELA CALIȚESCU

Într-o emisiune maraton la Nașul Tv, împreună cu Radu Moraru și Gabriela Calițescu, am devoalat ieri adevăruri teribile despre Terheș și Simion, ipocrizia acestor două ”vedete” ale lumii politice. Povestea încercării de preluare prin acte false a PNȚCD și aruncarea sa în haznaua AUR. Miza? Legitimarea găștii lui Simion cu prețul distrugerii celui mai important simbol din politica românească, aruncarea istoriei eroilor și martirilor națiunii, a marilor modele politice și culturale, în siajul diversiunii securistoide. 

Pe scurt. Încă din 2021 Terheș, deși europarlamentar PNȚCD, a intrat de facto în AUR, sub comanda lui Simion. Scopul direct, preluarea în forță a PNȚCD. Nici vorbă despre negocieri și alianțe. Un prim atac frontal a avut loc la Summitul de la Madrid al Alianței Partidelor Suveraniste Europene, PNȚCD fiind singurul partid românesc accceptat. Terheș, pe care îl nominalizasem în delegație, a absentat fără să mă anunțe, cu intenția de a-l infiltra pe Simion în delegația PNȚCD în locul lui, punându-mă în fața lucrului împlinit. Printr-un astfel de banditism AUR dorea să apară în opinia publică membru al Alianței. Scandalul este cunoscut. N-am acceptat mizeria, iar Simion a fost luat de guler și dat afară, la un pas să fie arestat. Amintesc că la Summit au participat Viktor Orban premierul Ungariei, Mateusz Morawiecki premierul Poloniei, Marine le Pen candidat la președinția Franței, Santiago Abascal președintele VOX, alți lideri europeni importanți. În calitate de Președinte PNȚCD am fost pus într-o situație extrem de delicată, dar Simion s-a compromis definitiv, fiindu-i pusă eticheta de infractor politic.

Frățietatea lui Simion cu Terheș a continuat. În aprilie anul trecut Terheș și Dăncuș au inițiat o întâlnire între mine și zece conserve AUR, pentru predarea partidului. Au refuzat o întâlnire in cadrul forului de conducere PNȚCD știind că liderii partidului nu vor accepta, crezând că mă pot ”cumpăra”, dacă nu forța cu amenințări că-i vor lua la bucată pe liderii teritoriali cu oferte de candidaturi eligibile pentru 2024. N-am cedat șantajului. Drept urmare, la o lună distanță Terheș și Dăncuș au organizat un puci în partid, deosebit de agresiv, pe care l-am demantelat.

Atacul a continuat demențial, Terheș și Dăncuș asistați de o firmă de avocatură plătită gras, au fabricat acte în numele partidului și-au deschis 8 procese împotriva PNȚCD într-o singură lună. După un an și jumătate am câștigat toate procesele definitiv, la Tribunalul București și Curtea de Apel București. Iată dosarele: D nr. 18108/3/2022; D nr. 26322/3/2022; D nr. 21284/300/2022 Jud. Sect. 2 Buc.; D nr. 17114/3/2022: D nr. 17423/3/2022; D nr. 21186/3/2022; D nr. 21688/3/2022; D nr. 21826/3/2022. O plângere penală a lui Terheș a fost clasată. AEP a respins actele false. Fără precedent în spațiul public românesc, Terheș fiind bolnav spiritual. Demersurile au fost susținute necondiționat de Simion care i-a garantat un loc pe listele AUR, așteptând la pachet trofeul PNȚCD.

Am dus această luptă surdă fără a face public, pentru a nu aduce prejudicii imaginii partidului.

Incredibilul s-a întâmplat totuși, la 18 noiembrie Terheș formulând un nou înscris fals, chiar împotriva hotărârilor judecătorești definitive intrate în autoritatea lucrului judecat, cu o determinare infracțională ieșită din comun. Adaug că Terheș a mai comis și alte infracțiuni grave în 2022, fiind în lucru două dosare penale împotriva sa: unul la DIICOT pentru infracțiuni informatice (a spart domeniul partidului) și altul la Parchetul de pe lângă ÎCCJ pentru că a furat (la propriu) Registrul intern al partidului. Iată adevărata față a ”preotului” Terheș, un infractor de drept comun, de o perversitate greu de imaginat.

Am luat decizia să curm din rădăcină răul spoit în sloganuri patriotice, acest pericol la adresa sănătății morale a spațiului public. Am formulat o nouă plângere penală împotriva lui și a lui Dăncuș și am descins la Baia Mare unde era convocată întrunirea infracțională, solicitând parchetului flagrantul pentru 26 noiembrie. Am fost însoțit de echipa Nașul Tv condusă de jurnalista de excepție Gabriela Calițescu. S-a devoalat încă un lucru sinistru despre bolnavul spiritual Terheș: în convocarea falsului CNC i-a scanat semnătura și o ștampilă falsă lui Doru Dăncuș, pentru a-i arunca responsabilitatea. Dăncuș a reacționat și a mărturisit falsul în mod public. Terheș și-a recunoscut semnătura și ștampila falsă folosită și, de asemenea, implicit, că i-a scandat semnătura și ștampila lui Dăncuș.

Ieri a fost devoalat totul la Nașul TV. Dăncuș a intervenit incriminându-l pe Terheș, iar Terheș și Simion au refuzat să dea explicații. Azi, înspăimântat, Terheș a demisionat din PNȚCD, deși fusese exclus încă din 04.05.2022, excludere pe care n-a contestat-o în istanță pentru că nu avea nicio șansă. Bolnavul spiritual a refuzat să-și plătească cotizația statutară, deși câștiga în numele partidului aproximativ 20.000 de euro lunar, în afara sumelor uriașe din fonduri europene folosite la promovarea la televiziuni și on-line. Ce demisie dacă ai fost exclus, popo? Iar organizația Sălaj de care spune nu există. Lipsă de demnitate și minciună până la capăt. De acum e treaba procurorilor, adevărul iese mereu la lumină.

https://www.facebook.com/nasulteleviziunealibera/videos/1540749003326538

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


Robert Hristache a fost desemnat președinte al PNȚCD Giurgiu

Joi seară la sediul central al PNȚCD a avut loc ședința de organizare a Organizației Județene a PNȚCD Giurgiu. La ședință au participat președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu, Secretarul General al PNȚCD Silviu Molnar, precum și membrii PNȚCD ai birourilor de conducere ale organizațiilor locale din județul Giurgiu.

Robert Hristache este fostul vicepreședinte a PMP Giurgiu. Practic, PNȚCD a preluat în rândurile sale membrii organizației județene PMP Giurgiu care au demisionat din PMP nemulțumiți de alianța semnată la nivel central între PMP, Forța Dreptei și USR.

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu a făcut o scurtă trecere în revistă a istoriei PNȚCD și le-a spus celor prezenți că „sunt țărăniști toți cei care înțeleg și respectă principiile de acțiune politică lăsate moștenire de fondatorul partidului Iuliu Maniu: „DEMOCRAȚIE DESĂVÂRȘITĂ MORALA CREȘTINĂ PATRIOTISM LUMINAT DREPTATEA SOCIALĂ”.


Citeşte


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×