Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

7 Aprilie 2014

Liderii PNŢCD au lansat, la Timişoara, conceptul şi sloganul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare:

APĂRĂM ROMÂNIA TA! CREDINŢĂ. LEGE. DEMNITATE.
APĂRĂM ROMÂNIA TA! MUNCĂ. BUNĂSTARE. ACASĂ.

 

DSC_2939Conducerea PNŢCD a sărbătorit, sâmbătă, 5 aprilie, a.c.,  la Timișoara, trecerea a 145 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Român, formaţiune pe care s-a fondat Partidul Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat.

Evenimentul a fost urmat de o conferinţă de presă în cadrul căreia preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, a lansat conceptul şi sloganul formaţiunii creştin-democrate pentru alegerile europarlamentare: „APĂRĂM ROMÂNIA TA! CREDINŢĂ. LEGE. DEMNITATE.”. „Prin aceste cuvinte, dorim să îi convingem pe români că PNŢCD este o alternativă reală a actualei clase politice, că partidul nu reprezintă un proiect personal ci, dimpotrivă, el răspunde nevoilor şi aşteptărilor oamenilor. Vom lupta să le oferim oamenilor locuri de DSC_2946muncă, bunăstare, dar să-i determinăm prin acest lucruri să se întoarcă acasă, acolo unde le este locul. Însă, pentru asta, românii trebuie să îndepărteze de la putere actuala clasă politică, care a confiscat instituţiile statului pentru satisfacerea şi atingerea intereselor personale.”, a afirmat Aurelian Pavelescu.

Totodată, Aurelian Pavelescu a anunţat reîntoarcerea, în sânul PNŢCD, a Profesorului Ştefan Drăgulescu, membru fondator a formaţiunii creștin-democrate, fost ministru al Sănătăţii şi o marcantă personalitate a mediului academic.

Europarlamentarul Sebastian Bodu, prezent şi el la Timişoara, a salutat decizia Profesorului Ştefan Drăgulescu şi a profitat de acest exemplu pentru a transmite un apel la unitate către toţi cei care împărtăşesc valorile creştin-democrate. „Avem obligaţia de a reconstrui pentru România un partid bazat pe principii, iar acest lucru se poate face atunci când oamenii care cred în valori şi tradiții se unesc.”

În încheiere, prim-vicepreşedintele PNŢCD, Vlad Moisescu, a vorbit despre obligaţia morală pe care creştin-democraţii o au. „Trebuie să facem un arc peste timp şi să continuăm cu credinţă mandatul seniorului Corneliu Coposu, care i-a fost lăsat, de cel care a fost, marele Iuliu Maniu”.

 

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×