Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

11 Noiembrie 2013

Liderii PNȚCD au comemorat 18 ani de la dispariția marelui om politic Corneliu Coposu

mic_liderii_pntcd

Aurelian Pavelescu a depus coroane de flori la monumentul seniorului de lângă Biserica Krețulescu

Președintele Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat (PNȚCD), Aurelian Pavelescu, alături de prim-vicepreședintele partidului și alți lideri din conducerea formațiunii, au depus luni, 11 noiembrie, a.c., coroane de flori la Monumentul lui Corneliu Coposu de lângă Biserica Krețulescu. Liderii țărăniști au comemorat, astfel, 18 ani de la dispariția marelui om politic.

Președintele PNȚCD a arătat că manifestările de comemorare au debutat sâmbătă, la Bobota, județul Sălaj, locul unde s-a născut Corneliu Coposu și a amintit de faptul că recentul Congres extraordinar al paridului i-a fost dedicat seniorului țărănist. „Este nevoie sa revenim la principiile lui Corneliu Coposu, la modul de a face politică așa cum a făcut Corneliu Coposu la începutul anilor ’90. Este nevoie, în politică, de moralitate, de revenirea la popor. Din păcate, clasa politică actuală s-a rupt de popor, nu mai există legătura cu poporul, nu mai exista democrație. PNȚCD a dat un semnal de renaștere a partdului. Îi chemăm pe toți, nu alături de un partid ca formă politică, ci alături de ceea ce înseamnă PNȚCD în principiile lui, un partid care a făurit România Mare, un partid al dreptei românești care se întoarce, iată, către electoratul său. Mentorul nostru este Corneliu Coposu, cel care a readus princpiile lui Iuliu Maniu, Ion Mihalache și a celorlați înaintași din perioada interbelică. Este o zi importanta pe care nu doar PNTCD trebuie să o omagieze, ci întreg poporul român. Corneliu Coposu este un lider național a cărui imagine nu a fost fabricată la televizor, în confruntările politice, este un personaj iubit de popor, iubit de biserici”, a afirmat Aurelian Pavelescu.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×