Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

27 Martie 2016

Ideea unei Romanii fondata pe ideea nationala

Ideea unei Romanii fondata pe ideea nationala si morala crestina apartine, exclusiv, PNTCD, partid istoric si partid martir, fondatorul Romaniei Mari. Niciun alt partid sau lider al altui partid nu a sustinut acest mesaj politic in ultimii 26 de ani! Vad acum ca sacalii politici se inghesuie sa confiste tema: si PSD, si PNL, si PMP. Foaarte vocali! Dupa ce au vandut tara bucata cu bucata, i-au alungat pe romani din propria tara, cu intelepciune bruxelleza! Nu vor decat sa fure, din nou, in mod mincinos, voturile romanilor!

Va amintiti despre Fundatia Gojdu? Cine era presedintele Romaniei? Cine era la guvernare? Va spun eu: Traian Basescu si PNL! Va amintiti despre Cathedral Plaza si disturgerea Catedralei romano-catolice Sfantul Iosif de la Bucuresti? Cine era presedinte? Cine la guvernare? Aceiasi! Iata, cazul familiei Bodnariu, cu copiii rapiti de norvegieni, din motive religioase! Presedinte Iohannis, guvern tehnocrat Ciolos! Marea Moschee de la Bucuresti: demarata politic de Traian Basescu, presedinte al Romaniei, impreuna cu Erdogan, proiect continuat de PSD-ul lui Ponta si preluat de Ciolos si Iohannis!

PNTCD s-a opus sistematic tuturor acestor proiecte anti-crestine si anti-romanesti, fara nicio ezitare! Noi am luat primele pozitii, am facut totul pentru a nu se realiza, impotriva celor care astazi se fac mari aparatori ai crestinismului in Romania, dar, cat au fost la putere, au fost autorii acestor proiecte anti-nationale si anti-crestine. Acum, cand poporul se ridica, si-au schimbat discursul! Nu, domnilor, voi sunteti autorii, voi sunteti cei vinovati, cei care ati semnat, votat, asumat! Raspundeti! Cat credeti ca minciuna voastra va tine loc pentru adevar? Noi ramanem cu poporul roman!

Romania-Flag-HD-Wallpaper

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×