Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

19 Februarie 2014

Crin Antonescu este co-responsabil, alături de Victor Ponta, pentru incompetenţa şi ticăloşia guvernării USL, oricâte crize guvernamentele ar provoca

Lupta pentru putere dintre Crin Antonescu şi Victor Ponta devine cea mai gravă amenințare pentru situaţia economică și instituțională a României

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD) consideră că, oricâte crize guvernamentale ar provoca, Crin Antonescu este co-responsabil, alături de Victor Ponta, pentru incompetenţa şi ticăloşia guvernării USL, pentru eşecurile celei mai incompetente guvernări din perioada post-decembristă, pentru încercările de slăbire a statului de drept şi a independenţei justiţiei, pentru măsurile economice dezastruoase, care au sufocat mediul privat.

Crin Antonescu nu poate ascunde faptul că este iniţiatorul tentativei de a desfiinţa instituţii fundamentale, precum Curtea Constituţională, CNSAS, DNA sau ANI, dovedind, în ultimi doi ani, că este principalul adversar al independenței justiției și al statului de drept. Crin Antonescu este responsabil pentru faptul că a numit în funcții publice pușcăriabili, condamnaţi pentru corupţie. Crin Antonescu este singurul responsabil pentru faptul că a subordonat PNL propriei obsesii pentru putere. Sub conducerea sa, PNL a încetat să mai fie un partid de dreapta şi a devenit incapabil să ia vreo măsură de stimulare a mediului de afaceri şi a întreprinzătorilor privaţi.

PNŢCD consideră că lupta pentru putere dintre Crin Antonescu şi Victor Ponta devine cea mai gravă ameninţare pentru situaţia economică şi instituţională a României, evoluţiile sale fiind ridicole şi periculoase. România a ajuns în situaţia îngrijorătoare de a fi o ţară neguvernată, condusă de două partide obsedate de putere, care tratează ţara ca pe propria moşie şi subordonează interesele românilor intereselor personale sau de grup.

PNŢCD condamnă crasa iresponsabilitate de care liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, dau dovadă în faţa românilor, perpetuând o criză politică şi instituţională care riscă să arunce ţara în haos.


AURELIAN PAVELESCU

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×