Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

7 March 2024

CONGRESUL PPE DE LA BUCUREȘTI – CONTINUAREA MINCIUNII

Congresul PPE de la București reprezintă o nouă pagină neagră în istoria UE, transformată de acest partid anti-creștin și anti-democratic într-o dictatură sinistră, comparabilă cu Uniunea Sovietică. Un Congres al continuării minciunii.

Aflat la putere în UE de trei sferturi de veac, PPE a renunțat la principiile creștin-democrate în ultimele patru decenii, renegându-și liderii fondatori – Robert Schuman, Konrad Adenauer, Alcide Gasperi și Jean Monet – care și-au dorit o Europă a libertății, democrației și păcii, o Europă a națiunilor. Principiul personalismului, potrivit căruia omul își manifestă libertatea în relație cu Dumnezeu, ca și principiul subsidiarității, care punea în centrul dezvoltării sociale familia, au fost abandonate.

PPE a adoptat neomarxismul cel mai degradant, sub forma sexo-marxismului, fiind principalul promotor al ideologiei de gen, anti-creștinismul cel mai agresiv. Distrugerea bisericilor, a instituției familiei și națiunilor suverane prin negarea moralei creștine, ștergerea identității popoarelor și crearea ”omului nou” lipsit de conștiință și demnitate, disprețuit ca marfă, este noua doctrină a PPE.

PPE este singurul vinovat de tot răul care-a cuprins Europa. Abrutizarea societăților într-o Europă decreștinată, îmbătrânirea populației și imigrația masivă care amenință biologic popoarele europene, distrugerea clasei de mijloc în numele unei oligarhii cinice și imorale, distrugerea industriei și agriculturii europene, distrugerea statelor suverane și distrugere democrației au fost obiectivele declarate.

PPE este instrumentul politic al Forumului de la Davos, comunitatea oligarhiei globale, a cărei agendă utopică și demențială a fost impusă de acest partid popoarelor europene. Pactul verde, ideologia de gen și ideologia transumanistă au adus proiectul european în prăpastie. La protestele cetățenilor PPE și UE au răspuns cu violență, dictatura de la Bruxelles fiind apărată azi cu sârmă ghimpată și blindate.

Partidele românești care au asigurat și asigură guvernarea acestui monstru politic – PPE-PES – sunt PNL și PSD, dirijate de Klaus Iohannis.

Români, votul dat PNL și PSD, lui Ciucă și Ciolacu, este votul pentru PPE și Davos, nu vă mai lăsați mințiți. Eliminarea cash-ului, controlul digital, interdicțiile de a crește animale sau obligativitatea vaccinării sunt ”cadourile” care vă așteaptă, dacă le veți da votul.

PNȚCD nu va renunța la morala creștină, la familia tradițională și principiul națiunii. Suveranitatea este dreptul nostru la auto-determinare și libertate.

Președinte al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat,

Aurelian Pavelescu  

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


Robert Hristache a fost desemnat președinte al PNȚCD Giurgiu

Joi seară la sediul central al PNȚCD a avut loc ședința de organizare a Organizației Județene a PNȚCD Giurgiu. La ședință au participat președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu, Secretarul General al PNȚCD Silviu Molnar, precum și membrii PNȚCD ai birourilor de conducere ale organizațiilor locale din județul Giurgiu.

Robert Hristache este fostul vicepreședinte a PMP Giurgiu. Practic, PNȚCD a preluat în rândurile sale membrii organizației județene PMP Giurgiu care au demisionat din PMP nemulțumiți de alianța semnată la nivel central între PMP, Forța Dreptei și USR.

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu a făcut o scurtă trecere în revistă a istoriei PNȚCD și le-a spus celor prezenți că „sunt țărăniști toți cei care înțeleg și respectă principiile de acțiune politică lăsate moștenire de fondatorul partidului Iuliu Maniu: „DEMOCRAȚIE DESĂVÂRȘITĂ MORALA CREȘTINĂ PATRIOTISM LUMINAT DREPTATEA SOCIALĂ”.


Citeşte


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×