Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

23 Mai 2015

Comunicat de presă

Partidul National Taranesc Crestin Democrat a depus pe data de 08.05.2015, Denunt penal, inregitrat la Directia Nationala Anticoruptie sub nr.8278/08.05.2015, in atentia D-nei Procuror Sef DNA, Laura Codruta Kovesi.
Denuntul este indreptat impotriva: SC Holzindustrie Schweighofer SRL; Presedintelui grupului corporatist cu sediul la Viena, Gerald Schweighofer; managerului pe Romania, Karl Schmid; precum si a diplomatilor si oamenilor politici si sefi de institutii publice de control, responsabili pentru marele ”jaf” al padurilor din Romania, prin taieri ilegale, la nivel generalizat.
Un asemenea fenomen, de ”jaf”, asupra uneia dintre cele mai importante resurse nationale, nu putea fi initiat si desfasurat decat printr-o actiune de coruptie la nivelul cel mai inalt al institutiilor politice si de control ale statului, prejudiciul fiind estimat la miliarde de euro. Exista indicii si probe neindoielnice, care au fost facute publice, cu privire la actele de coruptie mentionate in cuprinsul Denuntului penal, fara a exista nicio reactie la nivel institutional.
PNTCD solicita DNA sa declanseze, de indata, cercetari penale, dispunand, totodata, masuri asiguratorii, pentru ca actiunile de taieri ilegale si de prelucrare din produse de lemn provenite din furt sa inceteze, si sa fie trasi la raspundere penala cei vinovati.
PNTCD solicita tuturor partidelor politice, organizatiilor neguvernamentale, intregii societati romanesti, sa se solidarizeze impotriva caracatitei Holzindustrie Schweighofer si a coruptiei de stat, prin actiuni de protest in intreaga tara.
PNTCD a dus, in mod constant, o politica de deschidere si incurajare a investitiilor straine in Romania, pentru un cadru legislativ care sa asigure chiar si unele facilitati, dar reaua-credinta si activitatile de tip infractional sunt intolerabile. Acei investitori, care se vor dovedi a fi fost de rea-credinta, care au folosit mijloace de fraudare, la nivel institutional, trebuie sa paraseasca Romania!

 

BIROUL DE PRESĂ AL

PARTIDULUI NAŢIONAL ŢĂRĂNESC CREŞTIN  DEMOCRAT

 

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×