Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

25 April 2014

Comunicat al preşedintelui PNŢCD, Aurelian PAVELESCU

„Apărăm România Ta!” – rămâne sloganul PNŢCD, un slogan care exprimă un adevăr istoric.

PNŢCD acuză PSD de furt intelectual, acesta preluând ideea sloganului electoral al PNŢCD. Sloganul PNŢCD este „Apărăm România Ta!”, slogan făcut public în urmă cu 30 de zile şi care exprimă linia politică neîntreruptă a partidului, plină de sacrificii, de la înfiinţare până în prezent. Sloganul folosit de PSD în prima zi de campanie se referă la faptul că ei, pesediștii, “vor apăra România” în Parlamentul European.

Dincolo de gestul murdar de plagiat, sloganul PSD exprimă un mare neadevăr. PSD nu numai că nu a apărat, nu apără şi nici nu va apăra vreodată România în Europa, ba, din contră, i-a compromis pe români şi i-a umilit permanent în faţa europenilor, prin corupţie, furtul banului public, nepotism, atacuri împotriva statului de drept şi a democraţiei, apărarea infractorilor de partid, furtul electoral. Aceasta după ce, în anii 1990, PSD a fost partidul anti-european şi anti-NATO, partidul responsabil de blocarea democratizării şi dezvoltării României, partidul care i-a tradat pe români. Acestui partid, al mafiei post-comuniste, s-a opus PNŢCD. De aceea, protestul nostru este cu atât mai justificat, nu acceptăm ca PSD să își asume merite pe care nu le are şi, mai ales, să îşi asume drumul european al României.

Cerem electoratului dreptei să voteze cu singurul partid care nu a făcut compromisuri cu PSD după 1990, care nu a renunţat la principii şi la valori, partidul lui Corneliu Coposu şi Ion Raţiu. Noi suntem cei care am condus România în UE şi NATO, noi suntem cei care am apărat şi vom apăra România, demnitatea românilor în concertul european, iar nu cei care s-au opus şi se opun, prin faptele lor politice de fiecare zi, Europei şi care practică un limbaj dublu.

„Apărăm România Ta!” – rămâne sloganul PNŢCD, un slogan care exprimă un adevar istoric.

 

Aurelian Pavelescu,

Preşedintele PNŢCD

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


Robert Hristache a fost desemnat președinte al PNȚCD Giurgiu

Joi seară la sediul central al PNȚCD a avut loc ședința de organizare a Organizației Județene a PNȚCD Giurgiu. La ședință au participat președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu, Secretarul General al PNȚCD Silviu Molnar, precum și membrii PNȚCD ai birourilor de conducere ale organizațiilor locale din județul Giurgiu.

Robert Hristache este fostul vicepreședinte a PMP Giurgiu. Practic, PNȚCD a preluat în rândurile sale membrii organizației județene PMP Giurgiu care au demisionat din PMP nemulțumiți de alianța semnată la nivel central între PMP, Forța Dreptei și USR.

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu a făcut o scurtă trecere în revistă a istoriei PNȚCD și le-a spus celor prezenți că „sunt țărăniști toți cei care înțeleg și respectă principiile de acțiune politică lăsate moștenire de fondatorul partidului Iuliu Maniu: „DEMOCRAȚIE DESĂVÂRȘITĂ MORALA CREȘTINĂ PATRIOTISM LUMINAT DREPTATEA SOCIALĂ”.


Citeşte


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×