Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

22 Ianuarie 2014

Comportamentul Guvernului în cazul tragediei aviatice din Apuseni confirmă urgenţa numărul 1 a românilor: eliminarea de la putere a USL

USL dovedeşte că este nu doar un grup infracţional organizat, ci şi un grup incompetent organizat

Partidul Naţional Ţărănesc Creştin-Democrat consideră că modul în care guvernul USL a gestionat criza tragediei aviatice din Apuseni reprezintă dovada clară a incompetenţei şi ticăloşiei acestei guvernări.

Şi în acest caz, reprezentanţii guvernării USL, în frunte cu ministrul Administraţiei şi Internelor, Radu Stroe, şi-au probat lipsa de competenţă şi dispreţul profund pentru viaţa românilor şi pentru demnitatea publică în care au ajuns pentru a-i servi pe români. Modul în care a acţionat în acest caz, declaraţiile cinice şi lipsa crasă de responsabilitate sunt temeiuri suficiente pentru ca ministrul Radu Stroe să dispară pentru totdeauna din viaţa publică.

Menţinerea lui Radu Stroe în guvern de către tandemul Ponta-Antonescu constituie confirmarea faptului că cele două partide şi multiplele găşti care compun USL sunt şi vor rămâne solidare în rău. Decizia premierului de a demite personaje de rangul doi, fără putere de decizie, are drept scop tocmai acoperirea responsabilităţii ministrului Administraţiei şi Internelor. Prin acest comportament, USL arată că este şi grup infracţional organizat, şi un grup incompetent organizat.

De aceea, PNŢCD afirmă că situaţia de urgenţă numărul 1 a României o reprezintă eliminarea de la putere a USL.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×