Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

26 February 2024

COMASAREA ALEGERILOR REPREZINTĂ O LOVITURĂ DE STAT

Democrația este primul dintre principiile constitutive ale PNȚCD enunțate de Iuliu Maniu – ”democrație desăvârșită, morală creștină, patriotism luminat și dreptate socială”. Lupta partidului împotriva dictaturii lui Carol al II-lea și împotriva regimului comunist și post-comunist a marcat istoria națională, sute de mii de țărăniști și mari lideri plătind cu prețul vieții.

Un nou regim anti-democratic a fost instaurat de Klaus Iohannis și instrumentele sale de guvernare, PSD-PNL, marionetele regimului dictatorial instalat la Bruxelles de oligarhia globalistă, care are drept obiectiv declarat distrugerea suveranității poporului, identității naționale, familiei și religiei noastre creștine.

Ultima acțiune împotriva democrației regizată de PSD-PNL este comasarea alegerilor europarlamentare cu alegerile locale, acțiune care însumează toate elementele unei lovituri de stat. Realegerea Ursulei von der Leyen în funcția de Președinte CE și guvernului globalist de la Bruxelles pentru un nou mandat de cinci ani, prin manipularea votului românilor, este obiectivul loviturii de stat. În acest scop, PSD-PNL au modificat legea electorală, fiind încălcate art. 2, art. 31, art. 16, art. 8, art. 30 și art. 38 din Constituție.

Campania pentru alegerile locale, unde sunt implicați sute de mii de candidați, temele de dezbatere privind politicile locale deturnează campania și votul pentru europarlamentare. După cinci ani de dictatură neomarxistă a Bruxelles-ului, PSD-PNL făcând parte din guvernare, românii sunt împiedicați să voteze în cunoștință de cauză. Se interzice, de fapt, orice dezbatere despre abuzurile și discriminările Uniunii față de România, pentru a se mai câștiga încă o dată alegerile. 

Prin comasare se încalcă deopotrivă art. 16 și art. 8 din Constituție privind ”egalitatea de șanse” și ”pluralismul politic”, partidele de opoziție fiind discriminate și lipsite de șansa de a-și face cunoscute programele politice. A fost încălcată și interdicția modificării legislației în anul electoral, o garanție esențială a ”corectitudinii” alegerilor, partidele aflate la guvernare neputând să schimbe legislația intempestiv, ca element surpriză.  

Manipularea alegerilor constă în transferul votului pentru aleșii locali către mandatele europarlamentarilor PSD-PNL, aceasta fiind singura formă de rămânere la putere a globaliștilor atât în România, cât și la nivelul UE. Numai furtul alegerilor îi mai poate salva. 

Comasarea din 2024 reflectă tehnica juridică proprie loviturilor de stat, de suprimare a Constituției prin norme inferioare, care suspendă drepturile și garanțiile constituționale, și este comparabilă cu lovitura de stat din 1938 a lui Carol al II-lea, lovitura din 1946 a bolșevicilor, prin care au fost furate alegerile câștigate covârșitor de Partidul Național Țărănesc, precum și lovitura din 1989-1990 prin care a fost deturnată voința poporului.  

Susținerea de către PSD-PNL a Ursulei von der Leyen și camarilei sale – responsabile de distrugerea UE și discriminarea sălbatică a României pentru încă un mandat de cinci ani reprezintă o crimă împotriva poporului. Cele două partide sunt, în realitate, instrumentele oligarhiei de la Davos, obiectivul lor fiind implementarea Marii Resetări în România. Orice mijloace vor fi folosite de către această oligarhie sinistră pentru rămânerea la putere, nu doar în România, ci în întreaga Uniune Europeană. Popoarele se confruntă cu unul dintre marii monștri apăruți în istorie. 

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


Robert Hristache a fost desemnat președinte al PNȚCD Giurgiu

Joi seară la sediul central al PNȚCD a avut loc ședința de organizare a Organizației Județene a PNȚCD Giurgiu. La ședință au participat președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu, Secretarul General al PNȚCD Silviu Molnar, precum și membrii PNȚCD ai birourilor de conducere ale organizațiilor locale din județul Giurgiu.

Robert Hristache este fostul vicepreședinte a PMP Giurgiu. Practic, PNȚCD a preluat în rândurile sale membrii organizației județene PMP Giurgiu care au demisionat din PMP nemulțumiți de alianța semnată la nivel central între PMP, Forța Dreptei și USR.

Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu a făcut o scurtă trecere în revistă a istoriei PNȚCD și le-a spus celor prezenți că „sunt țărăniști toți cei care înțeleg și respectă principiile de acțiune politică lăsate moștenire de fondatorul partidului Iuliu Maniu: „DEMOCRAȚIE DESĂVÂRȘITĂ MORALA CREȘTINĂ PATRIOTISM LUMINAT DREPTATEA SOCIALĂ”.


Citeşte


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×