Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

26 April 2014

Apărăm România Ta! este sloganul prin care PNŢCD se obligă să lupte pentru demnitatea şi drepturile românilor

aparam_romania_ta

Partidul Național Țărănesc Creștin-Democrat a dat, astăzi, 26 aprilie 2014, startul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare.

În prezența a peste 600 de membri și simpatizați, președintele formațiunii creștin-democrate, Aurelian Pavelescu, le-a transmis românilor, că, „Apărăm România Ta!, este solganul prin care PNȚCD se obligă să lupte pentru demnitatea și drepturile românilor. PNȚCD este singurul partid capabil care poate să redea românilor România profundă, România morală, România adevărată. PNȚCD este singurul partid care se luptă cu adversarii politici care au schimonosit adevărata Românie și au transformat-o într-o țară umilă, furată și distrusă. PNȚCD are obligația să ducă mai departe testamentul și proiectul de țară al Seniorului Corneliu Coposu, care a făcut politică națională și europeană pentru popor și pentru români”.

Prim-vicepreședintele PNȚCD, Vlad Moisescu i-a asigurat pe membri formațiunii creștin-democrate că, deși această luptă electorală va fi una dură, PNȚCD va putea ieși învingător din această bătălie. „Trebuie să luptăm cu credință, cu speranță și, mai ales, fără frică. Lista candidaților PNȚCD, este o listă a decenței, a bunului simț și a moralei creștine. Avem cu cine și de ce să ne mândrim, iar acest lucru ne transformă în învingători”.

Candidatul PNȚCD la europarlamentare, Sebastian Bodu, a vorbit despre avantajele pe care formațiunea creștin-democrată le are în această bătălie electorală. „PNȚCD este mai mult decât un partid. Este o echipă care va performa, pentru că aici se întâlnesc tradițiile, valorile, dar și inteligența politică. Și, mai mult, suntem mânați în această luptă având un scop nobil. Apărăm România de politicieni infractori, de politicieni penali, luptăm pentru a le reda românilor dreptul de a trăi o viață demnă și normală, fără temeri, liberi și creativi”.

„Respect decizia conducerii PNȚCD de a condiționa unirea cu alte formațiuni de dreapta prin respectarea valorilor și principiilor care au stat la baza proiectului de țară ale Seniorului Corneliu Coposu. Astăzi, ne prezentăm în fața românilor cu o ofertă politică menită să le redea speranța de mai bine, pentru că PNȚCD este partidul care, cu multe sacrificii, nu a făcut compromisuri cu niciun partid care, până acum, s-a perindat la putere”, a declarat Maria Stavrositu, candidat PNȚCD la alegerile europarlamentare.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×