Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

20 January 2017

A inceput o noua era: Donald Trump!

Donald Trump

Am urmarit ceremonia depunerii juramantului de catre Donald Trump, noul Presedinte al SUA! Impresionant! A dat semnalul schimbarii la fata a lumii, pentru o noua America! In discursul sau a afirmat raspicat ca, din acest moment chiar, puterea va fi transferata nu de la un Presedinte la altul, ci de la Washington, vazuta ca o institutie care a confiscat puterea, catre poporul american! Niciun presedinte american nu a mai facut o asemenea declaratie.

A promis ca, de acum inainte, America va fi pe primul plan, dar si ca va instaura o noua linie politica, de respect al vointei celorlalte popoare! Un mesaj de demnitate si solidaritate cu toate popoarele lumii!

Mi-am pus, inca de la debutul campaniei sale, sperantele in acest Presedinte, convins fiind de capacitatea lui de a conduce America, de sinceritatea si onestitatea lui. Nu m-am inselat!

Fara patetisme, fara exagerari, mai cred ca am asistat la un fel de miracol. Unul dintre inaltii prelati care au luat cuvantul si au binecuvantat investirea intr-o tonalitate plina de speranta, aproape profetica, a si spus-o, la inchiderea ceremoniei: chiar in timpul discursului sau, fata de altii multi care au vorbit, a inceput sa ploua incet. Ploaia s-a sfarsit odata cu incheierea. Sa fi fost vorba despre un semn? Preotul a spus ca da, ca aceasta este o binecuvantare de sus! Impresionant, inaltator!

Imi pun sperantele in Donald Trump si pentru Romania, pentru o noua era in relatiile dintre noi, a demnitatii si prieteniei, mai mult, mult mai mult decat a fost pana azi! A promis-o deja, prin mesajul sau! Este nevoie.

Dumnezeu sa binecuvanteze America, Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×