Susţine

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Promovează PNŢCD

Promovează PNŢCD afișând un banner pe site-ul tău.

Facebook

Rămâi în legătură cu noi prin pagina noastră de Facebook.

13 June 2022

Congresul Extraordinar al PNȚCD: „PNȚCD - Partidul suveranității naționale”

Congresul Extraordinar al PNȚCD din 11 iunie 2022 l-a reconfirmat în funcția de președinte pe Aurelian Pavelescu, fiind adoptată moțiunea „PNȚCD – Partidul suveranității naționale“.

La Congres au participat 26 de filiale județene. Cele mai importante puncte ale ordinii de zi au fost dezbaterea și aprobarea Raportului Biroului Național de Conducere, a Raportului financiar, alegerea președintelui partidului și  a Biroului Național de Conducere.

„În perioada scursă de la ultimul Congres, cea mai importantă activitate politică a partidului a avut loc pe plan extern, PNȚCD fiind singurul partid din România care a devenit membru fondator al Alianței Suveraniste Europene. Invitarea de către liderii europeni a PNȚCD în această alianță și decizia noastră de aderare au creat pentru partid un nou cadru de manifestare la nivel european și național, inițiativa suveranistă europeană fiind cea mai dinamică mișcare politică din Europa. (…) Participarea Președintelui PNȚCD la cele două Summit-uri ale Alianței, de la Varșovia și de la Madrid, alături de liderii marcanți Viktor Orban, Jaroslaw Kaczynski, Mateusz Morawiecki, Marine Le Pen sau Santiago Abascal, a fost amplu mediatizată. Pozițiile Președintelui partidului s-au bucurat de apreciere, fiind deschise colaborări importante pentru viitor.”, s-a arătat în Raportul BNC.

„Aruncată într-o criză morală, economică și socială fără precedent în istorie, națiunea română are nevoie azi, mai mult ca oricând, de PNȚCD. Iar noi, cei care am păstrat flacăra aprinsă în cele mai cumplite momente ale existenței partidului, după ce mii de consilieri, primari, parlamentari, miniștri, prim-miniștri și un șef de stat l-au abandonat, trădându-l, avem misiunea să redăm poporului român moștenirea politică. Avem misiunea să le spunem românilor că există speranță, iar seva speranței stă în rădăcinile noastre milenare, una dintre cele mai vechi și mai nobile culturi și civilizații din Europa și din lume”, a afirmat Aurelian Pavelescu în moțiunea prezentată congresului.

În calitate de invitați la Congresul extraordinar al PNȚCD a fost prezentă o delegație a Alianței pentru Patrie, condusă de secretarul general Codrin Ștefănescu, care a apreciat rezistența de care au dat dovadă țărăniștii în fața numeroaselor atacuri și încercări de preluare forțată a partidului. Codrin Ștefănescu a felicitat PNTCD pentru recunoașterea de care se bucură la nivel european, în cadrul Alianței Suveraniștilor Europeni. Alianța Pentru Patrie este formațiunea politică cu care PNȚCD a început discuțiile pentru formarea unui pol politic care să reprezinte curentul politic suveranist – național – patriotic în România.

În calitate de invitați, la congres au luat cuvântul  Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, și Florin Tecău, președintele Organizației Argeș a Partidului Ecologist Român, care a transmis un mesaj de felicitare din partea președintelui PER, Dănuț Pop.

Înscrie-te în PNȚCD

Dacă vrei sa fii membru al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat descarcă această cerere de adeziune, completeaz-o, semneaz-o și mergi la cel mai apropiat sediu PNȚCD din localitatea ta.

Adresa de e-mail: secretariat@pntcd.ro

Cerere de adeziune

Presa despre noi


La multi ani, PNTCD!
Se implinesc azi 92 de ani de la fuziunea Partidului National Roman din Transilvania al lui Iuliu Maniu cu Partidul Taranesc al lui Ion Mihalache, la 10 octombrie 1926 luand fiinta Partidul National Taranesc. Radacinile PNTCD sunt, insa, cu mult mai vechi, atat in linia ardeleana, cat si a vechiului regat: Corneliu Coposu l-a considerat fondator pe Mitropolitul Ortodox al Ardealului, Andrei Saguna, Declaratia citita de acesta in 1848 la Marea Adunare de la Blaj fiind asumata ca act al partidului din Transilvania; deopotriva, figura lui Constantin Dobrescu Arges, fondatorul miscarii taraniste din Vechiul Regat in secolul al XIX-lea nu poate fi uitata.

De aceea data fuziunii reprezinta nu o intemeiere, ci o coagulare a doua forte politice care au unit o istorie. La multi ani, PNTCD!

12967430_1319763328038164_1400866242760097946_o


Citeşte


Un Weekend pentru Familie!
42758767_692106127818905_4483027013195530240_n
Citeşte


Sondaj făcut de americani în România
Dat publicității la data de 31.07.2018 Center for Insights in Survey Research (IRI), un centru de sociologie din SUA, care este un proiect al International Republican Institute a efectuat un studiu sociologic complex în România, una dintre teme fiind cea politică. În cadrul sondajului, oamenii au fost întrebați ”Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri cu cine ați vota?”. IRI împarte răspunsurile în două categorii: cei care își exprimă opțiunea de vot și cei care sigur vor merge la vot. Sondajul arată că PNȚCD-ul este o opțiune viabilă pentru electoratul românesc la viitoarele alegeri.

1

2

3

4

5

6

7

8

Sursa:http://www.iri.org/resource/romania-poll-majority-support-western-institutions-see-widespread-corruption


Citeşte

Facebook
© Copyright 2013 PNTCD

DECLARAȚIE

 

×